Loading...

Muutto

Muutto Helsingin ja Tampereen ja Turku alueella

Muutto edessä? Meiltä kaikenlaiset muutot ammattitaidolla.

Tarjoamme toimivaa ja edullista muuttopalvelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Turku ja Tampere.

Meiltä löydät sopivan muuttopalvelun juuri sinulle. Räätälöidyt pakettimme on suunniteltu vastaamaan erilaisten muuttajien tarpeita.

Saat meiltä kaiken tarvittavan avun ennen muuttoa ja muuton jälkeen, kuten myös kaikki tarvittavat välineet sujuvaan muuttoon, kuten pakkausmateriaalit ja kestävät muuttolaatikot.

Arvioi edullisen muuttosi hintaa muuttolaskurillamme.

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Mini

85
€/hr
10-29 m²
L-Pakettiauto (12m³)
2 miestä
Sisältää ALV
Minimiveloitus 2 h

Helppo

105
€/h
50-69 m²
Kuorma-Auto (20m³)
2 miestä
Sisältää ALV
Minimiveloitus 2 h

Iso

115
€/h
70-99 m²
Iso Kuorma-Auto (24m³)
2 miestä
Sisältää ALV
Minimiveloitus 2 h

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

MUUTTO

Hinnat alkaen 170 €

Onko edessä muutto esimerkiksi Espooseen?

Muuttohelposti on HelsinginEspoonVantaan, Uudenmaan ja Tampereen seudun muuttopalvelu. Takaamme sinulle joustavan ja edullisen palvelun viikon jokaisena päivänä.

Muuton voi tilata Uudenmaan ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Meillä on muuton yhteydessä kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet, joilla saamme huonekalusi ja muut tärkeät tavarasi turvallisesti perille.

Kannamme ja kuljetamme tavarat ja huonekalut uuteen osoitteeseen, ja tarvittaessa meiltä saat tarpeen mukaan muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit kotiin tuotuna.

Hoidamme muuton juuri silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Muutto uuteen kotiin

2 Miestä + (Paku tai Kuorma-Auto)

Muuttoon kannattaa varautua ajoissa. Kun suunnittelet muuttamista uuteen kotiin esimerkiksi Helsingin asunnosta tai Helsinkiin, ota huomioon muutama asia ennen muuttoa.

Muutto kannattaa suunnitella huolellisesti alusta asti. Mieti ensin tarvettasi, onko kyseessä opiskelija-asunto, kaksion muutto vai muutatko neliöstä?

Entä uusi asunto, onko se isompi vai pienempi kuin nykyinen? Oletko yksin asuva vai onko muutettavana perheasunto?

Kaikki tämä vaikuttaa muuttamiseen, sillä huonekalujen ja muiden tavaroiden määrä ja koot vaikuttavat tietenkin muuton kestoon ja tarvittavan auton kokoon.

Näin löydät sopivan muuttopalvelun ja –paketin muuttoosi. Opiskelijamuutot ja yksiön muutot ovat yleensä nopeita muuttoja, kun taas isompien asuntojen muuttoihin menee enemmän aikaa.

Muuton hinta määräytyy niin huonemäärän kuin tavaramäärän mukaan.

Edullinen muutto

Säästä 20% muuton hinnasta ajalla 5.- 20. päivä

Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Haluatko muuttaa ilman stressiä? Onko etsinnässä edullinen ja toimiva muuttopalvelu Helsingissä?

Me hoidamme muuton reippaasti ja ammattitaidolla!

Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden muuttoosi, kaikenkokoisiin koteihin.

Mikäli haluat selvitä muutosta stressittömästi ja haluat, että muuttopäivä sujuu mutkitta, kannattaa turvautua ammattilaisten puoleen ja antaa reippaiden muuttomiesten hoitaa kantaminen ja lastaaminen puolestasi.

Muuttomiehet auttavat kantamaan niin sohvat, sängyt kuin hyllyt ja laatikotkin. Muuttomiehet kantavat tavaroita myös rappusista, mikäli hissiä ei ole tai se on liian pieni. Muuttaminen on helppoa ja vaivatonta esimerkiksi muuttoapu tai Paku ja Kuski palvelun avulla.

Meiltä saat mm. opiskelijamuutot, varastomuutot ja muuttosiivoukset, sekä muuttolaatikot kotiin kuljetettuna muuttopäivänä tai ennen sitä.

Kun tarvitset apua yksittäisen huonekalun kuljettamiseen kotiin tai vaikkapa kierrätykseen ja sorttiasemalle, kuljetuspalvelumme auttaa.

Muuton suunnittelu

muuton yhteydessä tarjoamme muuttosiivouksesta 10% alennuksen

Sujuva muutto on suunniteltu huolella. Muuttoa suunnitellessa kannattaa käydä muutettavat tavarat läpi huone huoneelta ja tehdä niistä lista.

Esimerkiksi olohuone; sohva, TV, TV-taso? Keittiö; keittiön pöytä, tuolit? Makuuhuone; sänky, yöpöytä?

Muuton kestoon vaikuttaa lisäksi myös tavaroiden ja huonekalujen kantomatka. Saako muuttoauton ajettua oven eteen? Vai täytyykö se jättää kauemmaksi? Muutatko kerrostalosta vai rivitalosta? Monennessa kerroksessa asunnot sijaitsevat? Onko asunnoissa hissit? Mahtuuko muutettavia tavaroita kuljettaa hissillä vai pitääkö ne kantaa portaissa?

Lisäksi kannattaa muistaa mahdollinen varasto. Onko varastossa tavaraa, esim. talvirenkaat? Onhan varaston tavarat pakattuina ennen muuttoa?

Tavaroiden organisointi ja pakkaaminen kannattaa tehdä huolella ja ajan kanssa, tämä nopeuttaa ja helpottaa muuttoa huomattavasti. Kun kaikki on pakattu ja suojattu asianmukaisesti, ne on helpompi kantaa ja pakata autoon turvallisesti ja kotimuutto sujuu helposti.

Muista, että helposti särkyvät esineet tulee merkitä selvästi, jotta voimme siirtää muutettavat asiat turvallisesti ja muutostasi tulee onnistunut.

Suosittelemme käyttämään kunnollisia muuttolaatikoita. Mieti valmiiksi niiden tarve; montako laatikkoa tarvitset? 

Katso muuttajan muistilista täältä.

Varaa muutto alueella
Helsinki – Espoo – Vantaa – Turku – Tampere

Meiltä saat kaiken mitä muuttopalvelun pitää sisältää.

Voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden,

aina pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Muutamme joko koko asunnon tai vain isoimmat huonekalut joiden kanssa tarvitset apua, jolloin voit itse huolehtia pienemmistä tavaroista

×