Loading...

Muuttopalvelut

muutto

MUUTTO

Hinnat alkaen 85 €/h

Etsitkö toimivaa ja edullista muuttopalvelua Helsingin, Uudenmaan ja Tampereen alueelta.

Tarjoamme edullisia ja ammattitaitoisia palveluita asiakkaille, jotka tarvitsevat joko vain isojen huonekalujen muuttoa tai koko asunnon muuttoa, veloitus vain käytettyjen tuntien mukaan.

MUUTTOPAKETIT

Hinnat alkaen 380 €

Etsitkö muuttoa kiinteällä hinnoittelulla, tai etsitkö muuttopakettia, joka sisältää useita palveluita yhdistettynä mm. muutto + siivouspalvelu tai muutto + muuttolaatikot.

Pnt2pnt tarjoaa kiinteähintaisen muuttopaketin, joka sisältää ennalta määritellyt palvelut ja keston onnistuneelle muuttolle, ilman stressiä muuton hinnasta. Hanki muuttopaketti ja muuta stressittömästi. Muuttopaketti räätälöidään tarvitsemiesi palvelujen mukaan.

MUUTTOSIIVOUS

Hinnat alkaen 38 €/h

Oletko juuri muuttanut ja tarvitset muuttosiivousta?

Tarvitset sitten loppusiivouksen vanhaan asuntoon tai muuttosiivouksen uuteen asuntoosi, tai molemmat, saat siivouksen edullisesti meiltä. Muuton yhteydessä tarjoamme muuttosiivouksesta 10% alennuksen. Voit varata meiltä myös pelkän muuttosiivouspalvelun. Muuta helposti, muuton lisäksi myös muuttosiivous kätevästi meiltä.

MUUTTOLAATIKO

Hinnat alkaen 44 €

Huolellisella pakkaamisella ja kunnollisilla tarvikkeilla varmistat, että tavarasi siirtyvät uuteen kotiin ehjinä ja hyvässä järjestyksessä.

SORTTI NOUTO

Hinnat alkaen 55 €/h

Muuttoa suunnitellessa käyttämättömät/huonokuntoiset tavarat ja huonekalut kannattaa kierrättää eikä muuttaa uuteen kotiin.
Pnt2nt auttaa sinua kierrättämään esim. vanhan sohvan tai pesukoneen uuden tieltä. Autamme myös eroon tarpeettomista tavaroista jotka keräävät turhaan pölyä kaapeissasi.

Varasto Muutto

VARASTOMUUTTO

Hinnat alkaen 85 €/h

Oletko remontoimassa asuntoasi ja haluaisit siirtää tavarasi esim. Pelican tai City varastoon? Haluatko muuttaa osan tavaroistasi City varastoon? Oletko matkustamassa ja haluaisit muuttaa kaikki tavarasi väliaikaisesti Pelican varastoon? Pnt2Pnt varastomuutto on oikea palvelu sinulle, autamme sinua muuttamaan tavarasi varastoon ja myös varastosta takaisin asuntoosi.

×