Loading...

Muttolaatikot

Muuttolaatikot Helsinki, Espoo, Vantaa ja Tampere

Onko suunnitelmissa muutto, mutta laatikot puuttuvat?

Meiltä saat alueen edullisimmat muuttolaatikot – Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Turku ja Tampere, suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Vuokraamme sinulle asianmukaiset muuttolaatikot ja tuomme ne kotiisi tai muutettavaan kohteeseen hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Muuttolaatikot auttavat sinua järjestämään ja suojaamaan omaisuutesi tehokkaasti. Kun tavarat on pakattu oikein ja kestäviin laatikoihin, ne eivät mene herkästi rikki, ja kuljetus sekä auton pakkaus on helpompaa.

HINNASTO

Katso reilu hinnastomme

Mini

50
10 muuttolaatikkoa
5 päivää
Sisältää ALV
Toimitus & Nouto

Helppo

70
30 muuttolaatikkoa
5 päivää
Sisältää ALV
Toimitus & Nouto

Iso

80
40 muuttolaatikkoa
5 päivää
Sisältää ALV
Toimitus & Nouto

Lisämuuttolaatikko 0,20€/pv/ltk, Muuttolaatikoiden tilavuus 50l, sisämitat 55 x 35 x 28 cm

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

Muuttolaatikot edullisesti kotiinkuljetettuna

sisämitat 55 x 35 x 28 cm

Kunnolliset muuttolaatikot ovat hyvä perusta sujuvalle muutolle.

Kestävästä muovista valmistettujen muuttolaatikoiden avulla pakkaaminen sujuu kätevästi ja tavarat on helpompi muuttaa turvallisesti.

Meiltä saat kestävät, puhtaat ja hyvänkokoiset muuttolaatikot Helsingin alueella helposti ja edullisesti kotiin toimitettuna.

Tilaa kokonainen muuttopalvelu tai vuokraa tarvitsemasi määrä muuttolaatikoita. Huolettomassa vuokrauspalvelussa tuomme laatikot kotiisi hyvissä ajoin ennen muuttoa ja haemme ne pois muuttosi jälkeen.

Meiltä saat juuri tarvitsemasi määrän laatikoita. Laatikot voivat olla osana laajempaa pakettia, tai voit vuokrata ne erikseen ilman muita palveluja.

Muuttolaatikoiden lisäksi meiltä löytyy myös pakkausmateriaalit, kuten kuplamuovit, kiristekalvot ja aaltopahvit sujuvaan pakkaamiseen.

Montako muuttolaatikkoa tarvitaan muuttoon?

Lisämuuttolaatikko 0,20€/pv/ltk

Hyvät ja kestävät laatikot ovat perusta sujuvalle muutolle.

Muuttolaatikoita kannattaa muistaa varata tarpeeksi, jotta kaikki tärkeät tavarat saadaan pakattua huolellisesti ja turvallisesti.

Muuttolaatikoiden määrän arviointi onnistuu helposti, kun perussääntönä pitää esimerkiksi kaavaa 1 muuttolaatikko / asuntoneliömetri. Eli esimerkiksi 45 neliöisen asunnon muuttoon tarvitaan noin 45 muuttolaatikkoa.

Meiltä saat niin monta laatikkoa kuin tarvitset, kotiin kannettuna.

Tarjoamme edullisimmat muuttolaatikot alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Turku. Vuokraamme muuttolaatikoita myös Tampereella.

Muuttolaatikot toimitamme kätevästi suoraan kotiovellesi ennen muuttoa ja haemme ne pois käytön jälkeen, eli sinun ei tarvitse hakea laatikoita tai palauttaa niitä itse. Kun tarvitset edullisia muuttolaatikoita vuokralle, meiltä löytyy joustava, sinulle sopiva ratkaisu. Kysy lisää tai varaa heti!

Kestävät muuttolaatikot Helsingissä kätevästi meiltä

Muuttolaatikoiden tilavuus 50l

Muuttoheposti muuttosiivous – Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere

Helpota muuttoasi ammattitaitoisen muuttosiivouspalvelun avulla!

Muuttoheposti  tarjoaa vaivattoman ratkaisun muuttosiivoukseen. Kun haluat, että uuden ja vanhan asunnon siivous hoituu laadukkaasti, tehokkaasti ja edullisesti, valitse erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava muuttosiivouspalvelu meidän kauttamme.

Nyt voit varata muuttosiivouksen Helsinkiin, Uudellemaalle ja Tampereelle huippuedulliseen hintaan vain 38€/tunti/siivooja, kun teet varauksen muuton yhteydessä. Tarjoamme myös erilliset siivoukset edullisesti!

Anna meidän huolehtia muuttosiivouksesta puolestasi ja varmista, että muuttosi sujuu vaivattomasti. Ota yhteyttä ja varaa palvelu jo tänään!

Tarvitsetko lisäksi pakkausmateriaaleja?

hinnat alkaen 40

Puuttuuko sinulta asianmukaiset pakkausmateriaalit?

Muutto onnistuu parhaiten, kun kaikki huonekalut ja tavarat on suojattu ja pakattu huolellisesti asianmukaisiin laatikoihin ja kunnon tarvikkeilla.

Laatikoiden lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat materiaalit muuttolaatikoiden ja tavaroiden pakkaamiseen. Pakkausmateriaalit toimitamme samalla, kun tuomme sinulle muuttolaatikot.

Tilaa meiltä kätevästi niin pakkausteipit, kuplamuovit kuin aaltopahvitkin. Voit valita pienemmän tai isomman pakkauspaketin tarpeidesi mukaan.

Vuokraa muuttolaatikot
Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere

Helppo ja edullinen muuttolaatikoiden vuokraus Helsingin ja Tampereen seudulla.

Tilaa muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit edullisesti kotiin toimitettuna.

Tuomme muuttolaatikot kotiisi ennen muuttoa ja haemme ne pois muuttosi jälkeen.

×