Loading...

Tilaus

Varaa 24/7

Varaa Kätevästi. Kuljeta helposti.

Tilaa muutto- ja kuljetuspalvelu helposti ja turvallisesti verkossa – kokeile itse!

Teet varauksen helposti varausjärjestelmän avulla, hintalaskuri kertoo sinulle muutto- ja kuljetuspalvelun arvioidun hinnan.

Mikäli haluttua ajankohtaa tai palvelua ei ole saatavilla, voit kokeilla toista ajankohtaa tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Valitse haluamasi palvelu sekä lähtö- ja määränpää osoitteet alasvetovalikosta, lisää kesto sekä toivottu päivämäärä ja aika.

Tämän jälkeen näet sinulle sopivat vapaana olevat palvelut, joista voit valita haluamasi. Syötä tietosi, valitse lisäpalvelut sekä kirjoita tarkempi kuvaus kuljetettavista tai muutettavista tavaroista lisätietoja -kohdassa.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostitse yhteenvedon tilauksestasi, jonka jälkeen asiakaspalvelumme vahvistaa tilauksesi ja saat varausvahvistuksen sähköpostitse.

Varaus on tehtävä viimeistään klo 21 mennessä tilausta edeltävänä arkipäivänä. Jos tarvitset palvelun aikaisemmin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse +358400352769 (arkisin klo 10-17) tai sähköpostitse info.muuttohelposti.fi.

Mikäli työssä menee yli varatun ajan, yli menevä aika veloitetaan normaalin tuntihinnaston mukaan puolen tunnin välein.

Sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä ja aattoina hintoihimme lisätään +50% pyhälisä.

Miten haluaisit maksaa?

Maksa myöhemmin | Maksa nyt mobiili- tai korttimaksulla | Maksa nyt verkkopankista .

…tai ota yhteyttä myyntipalveluun

Myyntipalvelumme palvelee Teitä puhelimitse arkisin kello 10-17 välillä. Muina aikoina voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia, viestitse tai laittamalla tarjouspyynnön suoraan lomakkeen kautta.
×